Leuk dat je interesse hebt, en hopelijk bevalt het je wat je hier ziet.

Sessies op locatie

Ik fotografeer op locatie, d.w.z. eigenlijk overal behalve in een vaste studio: bij u thuis, op het strand, in park, bos, etc. Veel mensen kiezen voor fotograferen bij hen thuis. U hoeft niet met uw kind(eren) naar een studio te komen, ik kom naar u. Voordeel is dat kinderen thuis ook het meest op hun gemak zijn.

Echt

Tijdens de fotosessie neem ik de ‘regie’ in handen en laat mij vooral leiden door het kind. Spontaniteit is belangrijk, d.w.z. als kinderen op de foto lachen is het omdat ze plezier hebben, niet omdat ik hen vraag ’te lachen voor de foto’. Op die manier blijft het puur en kunnen de kinderen ook echt zichzelf zijn.

Sessie

Afhankelijk van de gekozen fotosessie (en de leeftijd van de kinderen) duurt de sessie ongeveer 2,5 uur. Ik fotografeer zolang als nodig is (en zolang de kinderen het nog ‘leuk’ vinden). Hierbij neem ik de tijd, zodat de kinderen rustig aan mij kunnen wennen. Er is zo ook tijd om van de ene naar andere locatie te gaan (bv foto’s in huis en tuin en ook nog een paar op het speelplein) of voor het eventueel wisselen van kleding. Indien nodig kan er gepauzeerd worden, kinderen laten zich nu eenmaal niet plannen.

Na de sessie

De foto’s kunt u binnen 1-2 weken bekijken in een online fotoalbum. Hier kunt u de keuze maken voor bestelling.

 

Neem voor vragen en/of opmerkingen vrijblijvend contact met mij op:

heleenzeegers@icloud.com